Användarvillkor

Samarbetspartner

Compari samarbetar med Sambla AB, Sambla är en låneförmedlare som är ansvarig för registreringen, behandlingen och förmedlingen av din låneansökan. Compari är uteslutande ansvariga för vidareförmedlingen av din ansökan till Sambla och inte själva utlåningen. Vi gör dig uppmärksam på att vi får provision på bakgrund av ansökningar som förmedlas till vår samarbetspartner.

Din säkerhet i fokus

Vi använder alltid krypterad säkerhetsteknologi (HTTPS). Det är din garanti för att alla ansökningar behandlas konfidentiellt och krypterat.

Allmänna villkor för Compari

När du använder Firstborn / Compari accepterar du samtidigt vår cookies — och sekretesspolicy.

Firstborn / Compari förmedlar tryggt och krypterat din låneansökan till Sambla. Firstborn / Compari är uteslutande ansvariga för förmedling av din låneansökan och inte själva utlåningen.

I samband med din låneansökan genomförs en kreditupplysning från Upplysningscentralen. Det är oavsett hur många erbjudanden du får.

Vi är en kostnadsfri och ej bindande tjänst

Du kan kostnadsfritt och utan förpliktelser använda tjänsten. Det innebär att du alltid kan använda dig av oss för att undersöka marknaden.

VIKTIGT: Din låneansökan är bindande först när du skrivit under den. Du har även 14 dagars ångerrätt - avgiftsfritt efter att du skrivit under.

Kommunikation

För att kunna ge dig den bästa möjliga upplevelsen under hela låneprocessen försöker vi hjälpa dig så gott vi kan under hela ansökningsprocessen. Därför kan du få relevant information i samband med din låneansökan, påminnelser vid själva låntagningen samt relevanta nyheter och erbjudanden. Du kan få information via e-post, sms, brev samt servicesamtal. All vår kommunikation ska ses som en service och kan när som helst avbrytas genom att kontakta oss via e-mail.

Registrering av uppgifter

För att kunna få erbjudanden förutsätter det att du fyller i vårt krypterade och säkra ansökningsformulär.

Firstborn / Compari säljer aldrig dina uppgifter vidare till tredje part.

Reklamation

Om du har något att klaga på gällande ditt lån kan du vända dig till info@compari.se.

Vi vill dessutom gärna höra från dig om du har någon feedback eller kommentarer beträffande våra tjänster.

Ansvarsfriskrivning

Firstborn / Compari marknadsför tjänsten åt Sambla AB. Firstborn / Compari är därför på inget sätt ansvariga gällande förhållandet mellan långivare och låntagaren. Firstborn / Compari kan inte hållas ansvariga på grundval av uppgifter som gjorts tillgängliga. Information via Firstborn / Compari eller via e-post ska inte på något sätt betraktas som ekonomisk rådgivning.