Användarvillkor

Vi värnar om dina personupplysningar och hanterar dem alltid konfidentiellt och krypterat. Vi inhämtar aldrig personupplysningar utan att du själv angett dessa upplysningar genom registrering hos Firstborn / Compari.

Firstborn / Compari följer OECD’s riktlinjer för integritet.

Inhämtning och lagring av personupplysningar

Personupplysningarna inhämtas i samband med behandlingen av ansökan av den finansiella tjänsten, för att upprätthålla kommunikation samt optimering och utförande av marknadsföringsaktiviteter via e-post och SMS.

Den dataansvarige är Firstborn IVS, som driver och äger Compari:

Firstborn IVS
Adelgatan 21
211 22 Malmö
info@compari.se
Org. nr: 5590641477

Vidareförmedling av data

När du ansöker via Firstborn / Compari godkänner du samtidigt att Firstborn / Compari kan vidareförmedla dina upplysningar säkert och krypterat till låneförmedlaren Sambla i samband med behandlingen av din ansökan för att ge dig dina låneerbjudanden. Registreringen sker med syftet att de ska kunna utföra en kreditupplysning baserat på din ansökan.

Datasäkerhet

Firstborn / Compari uppfyller alla lagliga krav angående kryptering och datasäkerhet, vilket garanterar att dina personupplysningar är i trygga händer. Firstborn / Compari använder en SSL-krypteringsteknologi i samband med överföringen av känsliga personupplysningar.

Vi svarar gärna på dina frågor

Du har möjligheten att när som helst ställa frågor till info@compari.se angående ansökan eller information som har vi har inhämtat.