Compari.se - Jämför lån upp till 600 000 kr

Användarvillkor

Vi värnar om dina personupplysningar och hanterar dem alltid konfidentiellt och krypterat. Vi inhämtar aldrig personupplysningar utan att du själv angett dessa upplysningar genom registrering hos Firstborn / Compari.

Firstborn / Compari följer OECD’s riktlinjer för integritet.

Inhämtning och lagring av personupplysningar

Personupplysningarna inhämtas i samband med behandlingen av ansökan av den finansiella tjänsten, för att upprätthålla kommunikation samt optimering och utförande av marknadsföringsaktiviteter via e-post och SMS.

Den dataansvarige är Firstborn Aps, som driver och äger Compari:

Firstborn Aps
Toldbodgade 51, 3. TV
1253 Copenhagen K
Denmark
info@compari.se
CVR: DK35857575

Vidareförmedling av data

När du ansöker via Firstborn / Compari godkänner du samtidigt att Firstborn / Compari kan vidareförmedla dina upplysningar säkert och krypterat till låneförmedlaren Sambla i samband med behandlingen av din ansökan för att ge dig dina låneerbjudanden. Registreringen sker med syftet att de ska kunna utföra en kreditupplysning baserat på din ansökan.

Datasäkerhet

Firstborn / Compari uppfyller alla lagliga krav angående kryptering och datasäkerhet, vilket garanterar att dina personupplysningar är i trygga händer. Firstborn / Compari använder en SSL-krypteringsteknologi i samband med överföringen av känsliga personupplysningar.

Vi svarar gärna på dina frågor

Du har möjligheten att när som helst ställa frågor till info@compari.se angående ansökan eller information som har vi har inhämtat.